Share
Go down
Lucien Belmont
Posts : 1
Točke : 326
Poglej uporabnikov profil

Lucien Belmont, učenec

on Ned Maj 06, 2018 10:05 pm
❝ Lucien Nicolas Belmont ❞
17 - 7. letnik - 31.1.2001

Splošne informacije

Ime: Lucien
Priimek: Belmont
Datum rojstva: 31.1.2001
Starost: 17
Letnik: 7. letnik
Poreklo: čistokrven
Palica: 37cm, oreh, kita zmajevega srca

Zgodovina

Lucien prihaja iz družine uglednih čistokrvnih čarovnikov. Njegov oče, po rodu Francoz, in mama, po rodu Angležinja, sta se bolj kot iz ljubezni poročila iz želje po ohranjanju njihove "plemenite" krvi. Odraščal je v centru Londona, kar za mladega čarovnika ni bilo najbolj idealno. Kot vsak čarovniški otrok tudi on še ni znal nadzorovati svojih sposobnosti, zaradi česar je večino svojega otroštva preživel zaprt med štirimi stenami družinskega doma, da bi se izognil pogledom radovednih bunkeljnov. Starša sta zaposlena na ministrstvu in sta bila večino časa preveč zaposlena, da bi ga sploh opazila. Skrb za njegovo vzgojo sta tako raje prepustila številnim varuškam, sina pa sta videla bolj kot ne samo takrat, ko sta ga peljala s sabo na razne svečane večerje, kjer jima je služil kot neke vrste modni dodatek.  

Osebnost

Na prvi pogled deluje Lucien  - verjetno zaradi njegovega "resting bitch face" sindroma in prekomerne rabe sarkazma - zelo hladen.  Njegov krog prijateljev je zelo majhen, saj je zelo izbirčen glede tega, koga spusti v svoje življenje. A ko mu nekdo res priraste k srcu, bi zanj brez pomislekov naredil vse.
Čeprav je bil vzgojen zelo tradicionalno, je sam precej odprtih misli in do čarovnikov, ki niso čiste krvi, ne goji nobenih predsodkov. Kljub temu pa se izogiba pretiranemu druženju z njimi, saj ve, kakšna bi bila reakcija njegovih staršev, če bi jim prišlo na uho, da njihov sin prijateljuje s otroci bunkeljnov.
Večino svojega časa preživi med knjigami, a ne zaradi pretirane želje po znanju, ampak zaradi prepričanja, da mora biti v vsem najboljši. Nič ga ne razjezi bolj kot ljudje, ki so v čem boljši od njega.


Najljubši citat

I will be


OOC

OOC VZDEVEK: avalon
DRUGI LIKI: /

NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Re: Lucien Belmont, učenec

on Ned Maj 06, 2018 10:39 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja PIHPUFF. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu