Share
Go down
Liam Thompson
Posts : 46
Točke : 559
Poglej uporabnikov profil

Liam Thompson, učenec

on Tor Maj 08, 2018 9:11 pm
❝ Liam Thompson ❞
16 - 6. letnik - 1. 6.

Splošne informacije

Ime: Liam
Priimek: Thompson
Datum rojstva: 1. 6.
Starost: 16
Letnik: 6.
Poreklo: bunkeljske krvi
Palica: 27cm, neupogljiva, kita zmajevega srca

Zgodovina

Liam je na svet prijokal v Londonski bolnišnici na topel, poleten dan, ponosnima staršema Chrisu in Marii. Je najmlajši od treh otrok - ima še dve starejši sestri, ki žal nimata čarovniških sposobnosti.
Družina Thompson je popolnoma običajna bunkeljska družina. Ob praznikih skupaj gledajo televizijo, se igrajo družabne igrice, drame pa se skoraj nikoli ne dogajajo. Zaradi tako toplega odnosa je imel, poleg občasnih nerazložljivih stvari, ki so se okoli njega zgodile, zaradi česar so se ga sovrstniki v vrtcu in šoli rahlo bali, zelo normalno otroško življenje. Ko je na poletje v katerem bi se moral vpisati na šolo po izbiri prejel pismo, ki ga je vabilo na šolo za čarovnike, ni bil nihče prepričan kako reagirati.
Večer ko se je s čolnom pripeljal na Bradavičarsko posest je še do danes njegov najljubši.

Osebnost

Liam je po naravi šaljivec. Vedno se mu uspe spustiti v kakšne neumne situacije ali pa po šoli ali pri pouku kakšno zakuhati, če mu le uspe najti kakšno novo magično zanimivost, ki jo lahko uporabi za smeh in dobro voljo. Profesorji mu zaradi takšnih vragolij pišejo pripore ali ga obdarijo z več domače naloge, nihče pa ne more reči, da jim ni pri srcu. Kljub svojim koreninam se je hitro vključil in si našel družbo na šoli. Že od malih nog je bil malo len za učenje, a neznan svet v katerem se je znašel ga je spodbudil k bolj sprotnemu delu. Njegove ocene seveda ne blestijo, a na srečo še ni staknil kakšnih negativnih.
Do ljudi se trudi biti kar se da civilen, se pa ne boji povedati česa ostrega, če situacija to zahteva.

Najljubši citat

I could be

OOC

OOC VZDEVEK: Aqua
DRUGI LIKI: Claire Blackthorne

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Liam Thompson, učenec

on Tor Maj 08, 2018 9:14 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu