Share
Go down
Harry Ashwood
Posts : 79
Točke : 926
Age : 16
Location : Hogwarts
Poglej uporabnikov profil

Harry Ashwood, učenec

on Ned Maj 06, 2018 3:54 pm
❝Harry Ignacij Ashwood❞
16 - 6. letnik - 01.04.2002

Splošne informacije

Ime: Harry Ignacij
Priimek: Ashwood
Datum rojstva: 01.04.2002
Starost: 16 let
Letnik: 6.letnik
Poreklo: mešane krvi
Palica: 38cm, navadna tisa, horned serpent roževina

Videz

Harry je visok dobrih 181 centimetrov. Za svoj dom igra quidditch in je branilec, saj mu njegova široka ramena, širok hrbet, dolge roke in noge ter veliko mišic omogoča hitro premikanje, dobre odzive in hkrati moč. Ima poldolgovat obraz, izrazite poteze, polne ustnice in črne oči z dolgimi trepalnicami. Njegovi lasje so nemogoči; čeprav jih redno striže na zelo kratko, mu v mesecu zrastejo do ramenske dolžine, in so vztrajno skuštrani, močni ter črni.

Zgodovina

Harry je že od malega živel samo z očetom. No, tam je vedno bila tudi njegova mama, a njen pogled je bil zmeraj usmerjen nekam proč, nekam v daljavo, njena usta so bila venomer rahlo priprta in iz njih se je večinoma slišalo neko mrmranje, ki pa je bilo nerazločno. Njegov oče, čarovnik, je vedno bil zelo skrivnosten glede Harryeve mame in mu nikoli pravzaprav ni zares povedal, zakaj je taka. Vedel pa je, da je bunkeljka, in da je tako, on, Harry, mešane krvi. Tudi ko je pri 11 letih zapustil dom in ga zamenjal z Bradavičarko, mu ta del zgodbe še vedno ni bil jasen. Takoj po šestem letu je Harry pričel kazati znake čarovnije in njegov oče je bil neznansko vesel. Verjetno je bil takrat edini trenutek, ko je Harry svojega očeta videl se smejati. Od tam pa do njegovega odhoda so ostali le spomini o učenju, tistih velikih, težkih prašnih knjigah in očetov glas, ki mu je narekoval ali mu drugače razlagal o urokih, napojih, rastlinah, živalih, transfiguraciji...in o vsej možni čarovniji na tem svetu.

Osebnost

Harry je prišel na Bradavičarko z zelo pomankljivimi socialnimi sposobnostmi, a, čeprav ni vedel, zakaj, so ga sovrstniki, pa tudi starejši učenci, predvsem učenke, imeli radi. Hitro se je dvignil med popularne otroke, za katere so navijali tudi profesorji. V razredu je zmeraj bil eden tistih najboljših, pa tudi, ko mu kdaj ni uspelo, se ni preveč obremenjeval. Seveda je takoj po tistem dobil pismo od očeta, naj se bolj potrudi, in je moral oceno popravljati. Počasi se je sprostil tudi med tako množičnim občinstvom, ki je vsak dan spremljalo njegov korak, in postal veliko bolj odprt, kot je lahko kadarkoli bil doma, a še vedno je držal neko mejo. Ljudje so se mu radi zaupali in prišli k njemu po nasvet, saj je oddajal veliko šarma in dobre aore, medtem ko je sam težave raje požrl, dokler se niso nakopičile in ga strgale od znotraj nazven. In čeprav se je zdelo, da, ko v pogovoru, veliko govori ter dobro posluša, ni govoril veliko o sebi in ljudje so mislili, da ga dobro poznajo, čeprav temu ni bilo tako. Imel je prijatelje na vseh straneh, a še vedno se je včasih počutil osamljenega. Takrat je pisal očetu, ki pa ga je, venomer znova, razočaral z odgovori, ki so bili podobni vsem prejšnjim: naj se raje posveti šoli, in da se bodo težave same rešile. Včasih je bil slabe volje, ker se mu je zazdelo, da izkorišča tiste, ki ga obožujejo, za svojo lastno popularnost in uspeh,  kar pa je daleč do resnice.

Harry je pravzaprav izjemen, pogumen in mogoče včasih še malce sramežljiv fant, od katerega se veliko pričakuje.

Najljubši citat

I want to be

OOC

OOC VZDEVEK: Iggy
DRUGI LIKI: /

NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Re: Harry Ashwood, učenec

on Ned Maj 06, 2018 3:57 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu