Share
Go down
Sam Andrew Willson
Posts : 25
Točke : 452
Age : 18
Location : Rydal
Poglej uporabnikov profil

Sam Andrew Willson, učenec

on Čet Maj 10, 2018 9:35 pm
❝ Sam Andrew Willson ❞
18 – 7. letnik – 6. 5. 2000

Splošne informacije

Ime: Sam Andrew
Priimek: Willson
Datum rojstva: 6. 5. 2000
Starost:
Letnik: 18 let
Poreklo: čistokrven
Palica: 30 cm, bor, samorogov las, neupogljiva

Videz


Sam je visok, postaven fant, s širokimi rameni in ozkim pasom. Z umazano rjavimi lasmi in rjavimi očmi skoraj ne izstopa iz povprečja. Njegove ustnice so polne, nos ozek. Brada je široka in včasih rahlo neobrita. Prsti so dolgi in ozki, skratka bolje bi služili pianistu kot pa čarovniku. Moda ga sploh ne zanima, zato zjutraj preprosto obleče, kar je pri roki. Ker pa prihaja iz ugledne družine, so vsi njegovi kosi dizajnerskega porekla. Od nakita najraje nosi prstane. Ima jih na tisoče, najljubšega pa vedno razkazuje na kazalcu leve roke.


Zgodovina


Družina Willson je že od nekdaj živela severneje od večine angleških čarovniških družin. Samov prapradedek je nekje na začetku 19. stoletja odkupil ogromno posest v okolici Rydala. Tam je postavil družinsko vilo, v katero se je preselil skupaj s svojo ženo in dvema sinovoma. Ko sta bila ta dovolj stara, ju je seveda poslal na Bradavičarko. Ob njegovi hitri in nenadni smrti je celotno bogastvo, skupaj z zemljo, pripadlo najstarejšemu sinu, Samovemu dedku. Ta se je bil nato nemudoma prisiljen poročiti s sedem let starejšo žensko. Po letih in letih truda in številnih neuspelih poskusih se jima je končno rodila bolehna hčerka. Par ji je nudil le najbolje, a še tako dobri zdravniki, ji niso zmogli zagotoviti več kot osmih let. Še istega poletja si je dedkova prva žena na vrtu pod domačo češnjo vzela življenje. Le nekaj mesecev kasneje se je na vratih prikazala mlada, visoko noseča, čistokrvna čarovnica, ki je pozimi rodila Samovega očeta. Porod je bil dolg in naporen, a vendar le končno uspešen. Dete je bilo zdravo, tako kot njegova novopečena mamica. Zaradi slabe vesti se je stari Willson odločil, da se bo znova poročil. Konec koncev, ni hotel, da bi bil njegov edini dedič zunajzakonski. Otrok je rastel in rastel ter nazadnje odrastel, se poročil in dobil sina – Sama.

Samovo otroštvo je bilo temačno, razburkano in popolnoma zavito v tančico, tako kot vse preostale skrivnosti, ki se skrivajo na posestvu Willson. Morda ni naključje, da je njihov družinski moto prav: » Resnica bo vedno ostala prikrita.«


Osebnost


Sam Andrew Willson je fant, ki je videl že vse mogoče, a kljub temu še vedno stoji na dokaj trdnih tleh. Ne boji se novih izzivov, in čeprav se na prvi pogled zdi len in razvajen, to sploh ni. Njegov krog prijateljev je majhen, saj se le stežka odpre, a za tiste, ki jim uspe prebiti njegovo hladno površje, bi naredil vse. Je potrpežljiv in verjame, da se da s trdim delom daleč priti. Sovraži dva tipa ljudi, take, ki mislijo, da so najboljši v vsem, in take, ki uživajo v poniževanju drugih. Drugače pa je sam dokaj odprte narave. Rad ima avanture in adrenalin. Nikoli ne bo rekel ne čarovniškemu dvoboju, dokler bo ta pravičen, tako kot naj bi bilo pravično igranje kart v bunkeljskem kazinoju.


Najljubši citat

“I will be.”

OOC

OOC VZDEVEK: Luke
DRUGI LIKI: /

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Sam Andrew Willson, učenec

on Pet Maj 11, 2018 2:17 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu