Go down
avatar
Rose Summer
Posts : 1
Točke : 782

Rose Summer, Učenka Empty Rose Summer, Učenka

on Čet Jul 05, 2018 11:36 pm
❝ Rose Summer ❞
15 - 6 - 12.01.2002

Splošne informacije

Ime: Rose
Priimek: Summer
Datum rojstva: 12.01.2003
Starost: 15
Letnik: 6
Poreklo: mešane krvi
Palica: 30 cm,bezeg,feniksovo pero

Videz

Rose ima dolge temno rjave lase. Segajo ji do pasu in so rahlo skodrani. Rada si barva pramene ali konice zato ima skoraj vsaka dva dni drugače pobarvane lase. Visoka je 168 cm in vitke postave. Kar razvita je za svoja leta. Ima rjave oči in dolge in debele trepalnice. Ima polne ustnice kar jo zelo nervira. Njen obraz je nekoliko okrogel. Ima majhen nos, malce privihan ter nekaj pegic ki jih ponavadi skriva z pudrom. Ima visoke ličnice ki lepo povdarijo njene ustnice.


Zgodovina

Njena mama Gabriela je čarovnica oče Mark pa bunkelj. Šele ko je rodila Rosinega brata Alexandra mu je povedala da je čarovnica. Oče temu ni hotel verjeti. Mislil je da se ji je zmešalo. Zapustil ju je in ministerstvo za čaranje mu je moralo izbrisati spomin na njiju. Rose je bila takrat stara 7 let. Mamo je to tako prizadelo da je padla v depresijo. Vsak večer je iz predala vzela sliko Marka in jokala ob njej. Takrat so živeli v majhni hiški z dvema spalnicama.Od mamine depresije naprej je Rose postala kot mama svojemu mlajšemu bratu. Za mamo in njega je vsak dan kuhala kosilo. Pri njenem 12 letu pa je mama spoznala Jake-a. Z njim se je poročila in od takrat naprej se je bolj smejala in bila srečna v življenju. Rose ni bilo več treba toliko skrbeti za Alexandra a se je še vedno počutila dolžna skrbeti za njega. Jake dela na ministerstvu za čaranje v odelku za čarobna bitja. Mama je pred njenim rojstvom delala na Durmstrangu kot profesorica nrumelogije. A ko jo je Mark zapustil je pustila službo in se preživljala se z prihranki. A ko se je ponovno poročila si je našla službo na ministrstvu za čaranje. Rose je še vedno malce prizadeta ker jo je je mama zapustlila ko se je ločila z Markom. A jo razume in ji poskuša kar se da pomagati.
Letos so se preselili v hišo zraven jezera. Hiša je kar velika in Rose ima končno svojo sobo kot si je vedno želela.

Osebnost

Rose je včasih nepremišljena in odreagira prehitro. To jo velikokrat spravi v težave. Precej odpprta je za družbo in rada se pogovarja z drugimi ljudmi. Zato za čuda ne šteje mnogo ljudi med prijatelje. A ko si enkrat med njimi ji  pomenš vse in se je pripravljena boriti zate. Ne moti je zelo če kdo grdo govori o njej, ampak če se to dogaja njenemu prijatelju se bo takoj postavila za njega. Rose ima še kar rada šolo. Njeni najljubši predmeti so: spreminjanje oblike, obramba pred mračnimi silami in napoji. Zelo slabo pa ji grejo rune. Ne more si jih zapomnite če se še tako trudi. Ampak vseeno je vpisana nanje saj je mama vztrajala. Tako vztraja pri runah in ne bo odnehala. Čeprav je samozavestno, močno dekle pa je navznoter tudi ljubeča oseba. Zelo težko ji je priznati, ampak zelo rada bi spoznala tistega pravega. Tako kot njeno mamo jo je zelo prizadelo ko jih je zapustil Mark. Zelo se je navezala  na njega in ko je odšel je z njim odšel delček njene duše. V svojem bratu je videla zagon za življenje saj oddaja res posebno energijo. V obdobju ko je morala  skrbeti za njega se je počutila zelo nesigurno. Ko so ji čustva zanihala je z metlo odletela na bližnjo goro kjer je bil stolp. Na vrhu stolpa je sedela in se prepustila čustvom. Svojo oporo je vedno videla v bratu čeprav majhnem pa tako pozitivnem in ta pozitiva ji je vedno dajala moč za naprej. Temu nakljub se ni zaprla vase ampak je še bolj odprta in rada spoznava nove ljudi.
Njeno počutje je spremenil prihod Jakea. Pa tudi to je pomagalo da ji ni bilo treba imeti več toliko odgovornosti za Alexandra. Po tistem se je postavila na noge in zajela življenje z polno žlico kot bi se izrazila njena mama.Je pa tudi kar pogumna, ne boji se izzivov, pravzaprav jih kar z veseljem sprejema.Njena najljubša igra je flaša resnice. Skoraj vedno izbere izziv.
Ne prepira se rada z mamo saj ve da je šla čez težke čase in ji mora pomagati. Toda včasih se zgodi. Rose je vbistvu vez ki povezuje njeno družino skupaj. Je samozavestna in močna a ne arogantna.Izberi...

"
I try to be


OOC

OOC VZDEVEK:
DRUGI LIKI:

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu