Go down
Marvyn Winkler
Marvyn Winkler
Posts : 9
Točke : 883

... do I really feel the way I feel.... Empty ... do I really feel the way I feel....

on Tor Jun 05, 2018 10:04 pmNi slab človek, nikoli ni nikomur želel slabo. Vendar odraščal je v okolju, ki mu je podaril sindrom večvrednosti in z njem je prizadel že veliko ljudi. Od malih nog je bil ponosen na svojo čisto kri, ki je tekla po njegovih modrih žilah, njegovo prepričanje je razumela in sprejela le peščica vendar takrat mu zato ni bilo mar. Ko se je odločil, da bo nekaj dosegel je to tudi naredil. Odgovora ne ni sprejel in da bi odnehal zanj nikoli ni bila opcija, ki bi jo lahko sprejel.Do svojih ciljev je hodil čez trupla tistih, ki so to probali doseči pred njem ali pa mu stopili na pot. Njegove sanje in dosežke sta v ozadju vedno opazovala in podpirala njegova ponosna starša, ki sta za sina želela le najboljše.
To je vodilo do poglavja v njegovem življenju, ki ga skriva pred ljudmi, na katerega ni ponosen, nikoli nebo. V svojih pripravniških letih je spoznal dekle. Lepo kot jutranjo sonce, ki pogleda izza hribov in obarva vodo v ogenj. Njen smeh je bila njegova najljubša melodija in čeprav nerad si je moral priznati, da jo je ljubil z vsem srcem. Če bi ga imel. Zgodila se jima je najhujša nočna mora in najlepša zgodba – zanosila sta. Bila sta prepričana, da bosta zmogla, da bosta na svet spravila najpopolnejše bitje. Oh, kako sta se motila. Do velikega prepira je prišlo, ko so se vpletli starši. Ona ni bila enakega porekla. Ni bila čistokrvnega rodu, niti mešanega. Bila je nekdo, kateremu je narava dahnila čarovnijo. Bila je neverjetna. Vendar vpliv drugih je povzročil njun razhod. Od takrat je ni videl. Slišal je, da njun otrok ni dočakal, da bi spoznal prečudovit svet in od takrat naprej tudi Marv ni več ljubil.
Vseeno je imel rad svoje življenje, vedno je iskal poti, ki bi ga pripeljale na vrh. Da bi mu pomagale plavati proti toku, v nasprotno smer od množice. Vedno je iskal način, da bi izstopal.
Ima velik krog prijateljev, vseh vrst. Vendar njegova pot do sreče mu je še neznana. Nobene zabave, lepa dekleta in katerekoli substance mu ne dajejo občutka zadovoljstva in popolnosti. Vedno hoče več.
Letos je njegovo prvo leto poučevanja na njegovi stari šoli, Bradavičarki. Pridružil se je sredi leta in ni imel pojma kako naporno bo poučevanje mladine, prav take kakršen je bil včasih on.
Vendar vseeno, kljub vsem tem letom se vidi kompleks večvrednosti. Vendar ni slab človek, samo ne pozna nič boljšega.

[/code]
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu