Go down
Marvyn Winkler
Marvyn Winkler
Posts : 9
Točke : 883

Marvyn Odin Winkler  Empty Marvyn Odin Winkler

on Pon Jun 04, 2018 6:26 pm
❝ Marvyin Odin Wrinkle  ❞
26 – Profesor Urokov - 08.04.1992

Splošne informacije

Ime: Marvyn
Priimek: Wrinkle
Datum rojstva: 08.04.1992
Starost: 26
Poklic: Profesor urokov, solastnik nočnega kluba  
Poreklo: čistokrvna kri
Palica: črn oreh, 27cm, feniksovo perje, na videz nič posebnega, srednje upogljiva .

Videz

Postaven mladenič, ki mu nebi nihče pripisal več kakor 21 let je pravzrapav odrasel moški kateremu deški obraz, iskrive oči ter svetli lasje delajo krivico in ga predsavljajo kot nedoraslega mulca. Ni še čisto prepričan, če mu gre to na živce ali mu je pravzaprav všeč.


Zgodovina

Izhaja iz premožne družine katere dokazana čistokrvnost sega že stoletja nazaj. Že od malega so ga učili v duhu stavka: »Poreklo in družina nista glavna dejavnika kako te bodo ljudje gledali. Je pa dober začetek.« Njegova mati, prelepa svetlolaska modrih oči je bila skrbna, vendar vedno zasedena ženska saj je bila vedno v pogonu. Očetove politične kampanije so ji vzele preveč časa, da bi sama skrbela za svojega sina edinca. In tako je odraščal ob varuškah. Njegov oče je bil nekaj časa minister. Prav tako dedek in pradedek. Vloga mu je bila tako rekoč že položena v zibeljko, tako so vrjeli ljudje okoli njega in tako je začel vrjeti tudi on. Vendar njegova najstniška leta so pokazala njegovo razuzdano plat in prav tako kot ostala mladina se je tudi on zdivjal, le z to spremembo da je bil sam pri devetnajstih letih prepričan, da je to življenje zanj in iz lepega kupil z prijateljem prostor, ki sta ga spremenila v nočni klub. Seveda to družinam ni bilo všeč in ker je bila ideja navadna polomijamu njegovi starši kluba nso pustili prodati ali zapreti, ne, prisilili so ga v to da ga za kazen spravi na noge in ga spremeni v nekaj uglednega. Brez finančne pomoči družine.

Osebnost
Je razvajen, vedno je imel občutek, da lahko dobi kar si zažel in tako je ponavadi tudi bilo. Ima zelo trden karakter in se ljudem ne pusti prenašati okoli. V svetu posla je odločen, ljudje imajo občutek da preveč dela vendar včasih, - skoraj vsak vikend – si privošči sproščen petkov večer od katerega se velikokrat sestavlja še cel vikend in v ponedeljek pride v službo na bradavičarko še vidno zmačkan.

Na bradavičarki uči prvo leto, nasploh uči prvo leto in je še vedno prepričan, da lahko pogrunta nove metode katere bodo bližje učencem kakor staromodno, monotono predavanje. Mogoče se tudi zato tako vredu razume z učenci. Njegova slabost sta še vedno prepričanje, da so čistokrvni čarovniki več vredni. Svojega kompleksa seveda ne kaže navzven vendar včasih kakšna pripomba vseeno nehote prileti.

OOC

OOC VZDEVEK: Marv
DRUGI LIKI: /

Jane Evans
Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1513
Age : 18

Marvyn Odin Winkler  Empty Re: Marvyn Odin Winkler

on Tor Jun 05, 2018 11:12 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati tako v temo face-claim kot tudi v temo poklici. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja ali celo poklica. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu