Share
Go down
Mason Stone
Posts : 6
Točke : 356
Poglej uporabnikov profil

Mason Stone, pripravnik

on Sre Maj 16, 2018 4:56 pm
:
❝ Mason Ash Stone❞
19 let - 9. letnik - 5. 12. 1999

Splošne informacije

Ime: Mason
Priimek: Stone
Datum rojstva: 5. 12. 1999
Starost: 19
Letnik: 9.
Poreklo: Čistokrven
Palica: Hrast, 34 cm, feniksovo pero


Predmeti

Glavni trije: Spreminjanje oblike, Letenje, Bunkljelogija. Ostali: Rastlinoslovje, Vedeževanje, Astronomija, Uroki.


Zgodovina

Mason prihaja iz cenjene čarovniške rodbine Stone. Njegova starša sta zelo ugledna aurorja. Mason se je vedno zgledoval po njima. Ima mlajšo sestro Jessico ki obiskuje 2. letnik in mlajšega brata Stephana, ki se bo začel šolati čez tri leta. Vsi v rodbini Stone so zelo talentirani in cenjeni in že desetletja delajo na ministrtvu. To je želja vsakega Stonovega otroka. Generacije družine so poselile že cel svet, Masonovi pa že od nekdaj živijo v New Yorku.


Osebnost

Mason je zelo prijeten in prijazen čarovnik. Vedno nudi pomoč, ko jo kdo potrebuje. Je pravi gentleman, kot vsi sorpdniki. Uživa v pozornosti in vedno je rad središče dogajanja. Bil je že v veliko zvezah in ni mi težko dobiti, kar želi, saj ga veliko ljudi definira kot "privlačnega" in tp mu je vedno všeč. Sicer pa je zelo strasten in ljubeč človek besede. V prostem času rad ugra Quidditch, ko ga je ljubil že od malega. Zelo rad opazuje tudi bunkeljne in jih proučuje.


Najljubši citat

I will be


OOC

OOC VZDEVEK: Mace
DRUGI LIKI: -

Claire Blackthorne
Posts : 56
Točke : 712
Poglej uporabnikov profil

Re: Mason Stone, pripravnik

on Čet Maj 17, 2018 8:32 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja PIHPUFF. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu