Share
Go down
Rose Jackson
Posts : 3
Točke : 335
Poglej uporabnikov profil

Rose Jackson, učenka

on Tor Maj 22, 2018 3:19 pm
❝ Rose Kaya Jackson ❞
16 - 5. letnik - 12. 1. 2003

Splošne informacije

Ime: Rose
Priimek: Jackson
Datum rojstva: 12. 1. 2003
Starost: 16
Letnik: 5. letnik
Poreklo: Čistokrven
Palica: Leska, 25 cm, feniksovo pero


Zgodovina

Mama ji je umrla pri 6. letih. Živi sama z očetom in sestro ki je že končala Bradavičarko. Sestra dela na ministrstvu za čaranje. So še kar bogati. Ima domačo žival snežno sovo po imenu Lady Snow.


Osebnost

Rada se rešuje uganke in skrivnosti. Ne mara starodavnih run čeprav hodi na njih. Že od petega leta trenira Quiddich. Obožuje napoje in obrambo pred mračnimi silami. Rada ima tudi spreminjanje oblike. Nemara pa preveč urokov. Zelo ji je všeč pisanje seminarskih nalog. V prostem času rada bere in riše. S prijatelji se velikokrat izziva da naredijo kaj nevarnega. Pri dvanajstih letih je poletela preko morja. Že dvakrat se je izgubila v gozdu. Vsakič se je sama rešila.


Najljubši citat

I want to be


OOC

OOC VZDEVEK: Nwt
DRUGI LIKI:

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Rose Jackson, učenka

on Tor Maj 22, 2018 5:24 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu