Share
Go down
Arya Sloan
Posts : 2
Točke : 339
Poglej uporabnikov profil

Arya Sloan, učenka

on Ned Maj 20, 2018 5:17 pm
❝Arya Sloan ❞
15 - 5.letnik - 25.5.2002


Splošne informacije

Ime: Arya
Priimek: Sloan
Datum rojstva: 25.5.2004
Starost: 13
Letnik: 3.
Poreklo: čistokrvna
Palica: 20.87 cm, mahagonij, repna kost kitajske grbavke

Videz

Torej, kot je vidno na zgornji sliki, ima Arya sinje modre oči, ki se okoli zenice rahlo prelivao v nežno zeleno. Ima dolge valovite lase, svetlo rjave, rahlo blond  barve. Je nižje rasti. Oblači se zelo različno, predvsem pa glede na njeno razpoloženje in barvo nohtov tisti dan, le-to si namreč skoraj vsak dan zamenja. Pogosto si okoli vratu zapne kakšno ogrlico s samo enim obeskom, večinoma kakšen znak miru ali srce ipd., brez kakšne zapestnice pa je ne boste videli hoditi okoli. Pri obuvalih je zelo previdna, kaj spada (barvno seveda) h hlačam in majici ali - redko - h kakšni obleki.Zgodovina

Arya prihaja iz dveh čistokrvnih družin; Sloan (očetova družina) in Ragul (materina družina). Obe družini prihajata iz Finske, čeprav se po priimku mogoče ne zdi tako, Aryini pra pra starši iz obeh družin pa so se iz neznanih razlogov preselili na Škotsko. Sedaj živi blizu mesta Edinburg v vili (ogromne vsote denarja je oče podedoval od pokojnega strica pred dvajsetimi leti) skupaj s očetom Anarchusom, materjo Galen, starejšo sestro Cally (stara je že25 let in študira medicino - želi postati zdravilka kot oba starša), starejšim bratom Nickom, ki je eno leto starejši od nje in eno leto mlajšim Septimusom. Poleg vseh treh bratov in sester pa ima Arya še enega brata, ki se je preselil v Ameriko, saj se je sprl z očetom. Ime mu je Orlando.

Osebnost

Arya je ambiciozna kot prava Spolzgadovka, vendar tudi pametna kot Drznvraanovka, to ima namreč po starših, oba sta zdravilca. Zelo rada klepeta s prijatelji, ki jim zelo zaupa in jih ne bi za nič na svetu prevarala. Vedno je va voljo za pomoč, če seveda ima kaj časa med vsemi svojimi opravki, da ji ja ne bi bilo dolgčas. Je rojen vodja in nikakor ne prenese, da je v skupini z nekom, ki nima pojma o poveljevanju in vodenju, takrat kar sama prevzame vajeti. Na čase zna biti zelo tekmovalna, vendar se zna sprijazniti z porazom pa če je še tako boleč. Vedno se postavi za druge, če si to zaslužijo in nikakor ne bi dopustila, da bi katerakoli nedolžna oseba trpela, še sploh pa ne zaradi nje. Zelo rada piše, riše pa malo manj. Najraje pa bere. Tega ji nihče ne more vzeti. Debele in seveda zanimive bukve bi lahko brala cele dneve, vendar kljub temu nikoli ne pozabi na prijatelje. Za Aryo, ki je po horoskopu dvojček je vsekakor zelo značilno to dvojno vedenje oz. nihanje razpoloženja. Na čase je polna energije, rada bi šla po celem svetu, skakala bi okoli, se smejala na ves glas, spet drugič pa bi najraje samo brala in bila malo sama ali pa se v miru pogovarjala z najbolj mirno in nežno osebo, kar jih pozna.


Najljubši citat

"Za konec izberi tisto poved, ki ti je najbolj blizu:" I could be


OOC

OOC VZDEVEK:  Freya (hladna, vendar ne zaradi osebnosti temveč porekla - Finska)
DRUGI LIKI: /

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Arya Sloan, učenka

on Ned Maj 20, 2018 11:22 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu