Share
Go down
Valentina Mae Melrose
Posts : 15
Točke : 404
Poglej uporabnikov profil

Valentina Mae Melrose, učenka

on Sob Maj 19, 2018 12:53 am
❝ Valentina Mae Melrose ❞
16 let -  6. letnik – 16.7.2001

Splošne informacije

Ime: Valentina Mae
Priimek: Melrose
Datum rojstva: 16.7.2001
Starost: 16 let
Letnik: 6. letnik
Poreklo: čistokrvna
Palica: 25cm, zmajeva luska, akacija

Videz

Valentina je vitko dekle, rjavih las in zelenih oči. V višino meri 170 centimetrov, ob posebnih priložnostih ko na noge natakne visoke pete pa se še malo poviša. Njen stil je raznolik. Uživa tako v športnih oblačilih, kot tudi v elegantnih oblačilih. Največkrat je sicer oblečena v temna oblačila, a vsake toliko časa nase navleče tudi kaj bolj pisanega; ko seveda ni oblečena v šolsko uniformo. Čeprav je še mladoletna, je bunkeljskega mojstra tetoviranja uspela prepričati da je dovolj stara za poslikavo, tako da se ji okoli desne noge ovija tatu vrtnice. Njena ušesa pa krasi tudi nekaj uhanov, tako na ušesni mečici, kot tudi na tako imenovanem helixu. Tatu je pred očetom nekaj časa skrivala, a se je tega kmalu naveličala tako da mu je dva večera pred odhodom na Bradavičarko pokazala umetnino na nogi, oče pa je pripomnil da je presenečen ker se za poslikavo telesa ni odločila že prej.


Zgodovina

Valentina se je rodila ljubečima staršema, očetu Dominicu in materi Elaine, v čistokrvno čarovniško družino. A ljubeča sta bila le do svoje edine hčerke, sama se nista več razumela najbolje. No, njuna nesoglasja so se začela ko je Valentina začela obiskovati Bradavičarko, saj je oče začel več potovati po svetu zaradi službenih obveznosti, mati pa si je medtem našla ljubimca. Čeprav sta starša še nekaj let trudila ohranjati videz srečne družine, se je to končalo ko je bila Valentina stara 15 let. Njeno mamo je zapustil takratni ljubimec in to je bilo za Elaine preveč, zato se je odločila da stori samomor. To je precej prizadelo Valentino in Dominica ki je svojo ženo še vedno ljubil, pa čeprav ga je varala od kar je Valentina prestopila prag šole. Dominic in Valentina še vedno živita v družinski hiši v Godrikovem dolu, čeprav je oče razmišljal da bi se po incidentu preselila, a sta za enkrat ostala v starem domu, ko pa bo Valentina zaključila šolo pa bosta videla kako naprej.


Osebnost

Valentina je že od malih nog nadarjena za risanje in obožuje vse kar je povezano z umetnostjo. Starša sta jo pri tem vedno spodbujala, a ji zabičala da šola zaradi tega ne sme trpeti. A ker je oboževala tudi odkrivanje/spoznavanje novih reči in branje knjig, to sploh ni bil problem. Drugače pa je Valentina izjemno klepetava oseba, ki ji ne manjka tistega dobrega starega sarkazma. Ne pusti da bi kdo hodil po njej, pa čeprav je drugače čisto prijazno dekle, ki z veseljem pomaga vsakomur ki jo prosi za pomoč. Čeprav je z njo lahko skleniti prijateljstvo, pa teh nima tako veliko kot bi kdo mislil, saj ima raje manj prijateljev, a tiste iskrene. Od kar ji je umrla mama se je malce zaprla vase saj je mamo kljub vsemu imela rada, čeprav ji je močno zamerila da je varala očeta.

Najljubši citat

- I could be


OOC

OOC VZDEVEK: Mae
DRUGI LIKI: /

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Valentina Mae Melrose, učenka

on Sob Maj 19, 2018 1:03 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja GRYFONDOM. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu