Share
Go down
avatar
Posts : 3
Točke : 336
Poglej uporabnikov profil

Jennifer Katherine Meyers, medicinska sestra

on Sre Maj 16, 2018 8:18 pm
❝ Jennifer Katherine Meyers ❞
18 - Medicinska sestra - 8. 8. 2000

Splošne informacije

Ime: Jennifer Katherine
Priimek: Meyers
Datum rojstva: 8. 8. 2000
Starost: 18
Poklic: Medixinska sestra
Poreklo: Čistokrven
Palica: 36 cm, magnolija, samorogova griva


Zgodovina

Vsi Jenniferjini sorodniki so se po končanem šolanju zaposlili kot profesroji, a Jennifer je vedno bila drugačna. Vedno soživeli v Greenwichu, saj so vsi oboževali astronomijo. Jennifer je vedno bila uspešna ičenka in dobra prijateljica.

Osebnost

Jennifer je zelo prijazna in prijetna oseba. Čarovniki se radi družijo z njo, kot ona z ostalimi. A nikoli ne zmeša dela in odnosov, saj je to lahko kritično. Je zelo romantična in privlačna čarovnica, a je zelo zahtevna, zato je le redko v zvezi. Pd vedno si je želela imeti popolno poroko, na plaži, ob sončnem zahodu, z ogromno cvetja in veliko gosti. Je tudi dobra pisateljica, najprej je hotela postati to, a se je odločila, da bo svoje potpvanje tudi zaključila na Bradavičarki. Prijatelji jo kličejo Jenn, ona pa je strokovna in se vedno podpiše s celim imenom: Jennifer Katherine Anastassia Meyers.

OOC

OOC VZDEVEK: JJ
DRUGI LIKI: Nič

Claire Blackthorne
Posts : 56
Točke : 712
Poglej uporabnikov profil

Re: Jennifer Katherine Meyers, medicinska sestra

on Čet Maj 17, 2018 8:37 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati tako v temo face-claim kot tudi v temo poklici. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja ali celo poklica. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu