Share
Go down
Jessie Gilbert
Posts : 25
Točke : 511
Poglej uporabnikov profil

Jessie Gilbert, učenka

on Sre Maj 16, 2018 2:40 pm
❝Jessie Caitlin Gilbert❞
16 - 5. letnik - 25. 3. 2003

Splošne informacije

Ime: Jessie
Priimek: Gilbert
Datum rojstva: 25. 3. 2003
Starost: 16
Letnik: 5. letnik
Poreklo: Mešane krvi
Palica: 29 cm, vrba, feniksovo pero

Videz

Jessie ima svetlo rjave, nekoliko valovite dolge lase do prsi. Zelo rada preizkuša nove stvari, zato jo boste včasih videli s čopom, s kito, včasih tudi z obarvanimi lasmi. Obraz diamantne oblike lepo povdari njene močne lešnikovo rjave oči, in dolge ukrivljene trepalnice. Ima visoke ličnice in polne ustnice, ki lepo zvabijo pozornost s preveč ukrivljenega nosu. Njene nizke, tanke trepalnice so vedno lepo usmerjene in če dobro opazuješ, lahko na licih opaziš kanček svetlega pudra, ki je skozi leta postal njen zaščitni znak. Zaradi svetle polti njena, sicer nizka postava izpade večja in močnejša. A ne more pa prikriti njenih nemočnih in suhih kolkov, bicepsov in prstov. Včasih izpade anoreksična, zato se ne oblači v oblačila, ki bi razkrivala več kot dovolj telesa in je le redko v kopalkah.


Zgodovina

Jessie je edinka z bunkeljsko mamo Bev in čarovniškim očetom Noelom. Njena starša sta zelo zaposljena in ju le redko vidi. Oče dela na ministrstvu, mama pa je zdravnica (Za tiste ki ne veste, to je kakor bunkeljski zdravilec). Bev Gilbert je bila vedno najboljša in vedno so jo želeli pri vseh najpomembnejših operacijah. Do rojstva svoje hčerke ni vedela, s kom se je zapletla. A ko je prišel tisti dan ni vse šlo zlahka. Bev in njena še ne rojena hčerka Jessie sta bili v smrtni nevarnosti in potrebovali sta čarovniško asistenco. Noel je nosečo ženo odpeljal v Sv. Munga in takrat je pač bil čas, da izve. Par je deklico poimenoval Jessie, ki naj bi pomenilo duhovita, lepa, prijazna in ljubeznjiva. Oba sta vedno verjela, da ime vpliva na človeka. Ko je Jessie končala z vrtcem, se je družina iz majhnega mesteca Mooresville preselila v slavni London, center magije. Tam sta starša dobila izjemno službo in Jessie je bila vedno bolj osamljena. Najela sta ji varuško a to je bila velika napaka. Jessie res ni marala varuške, zato jo je 'zatožila' mami in očetu, a je bila večina njenih izjav zelo mimo resnice. Tako je uboga varuška ponižana odšla in se nikoli vrnila v Anglijo. Takrat se je začelo Jessiejino pravo življenje. Videla je, kaj zmore. Bila je, čeprav v prevem razredu, najbolj popularna na šoli in dobila je vse, kar je želela. To se je drži še zdaj. A nekega dne, ko je ravno hotela malo na sprehod je dobila sovo. Novico je ugotovila na grob način. Že naslednji dan je imela prost in je šla na pogreb staršev. Od tistega groznega, mučnega dne naprj živi pri mamini sestri Clari. Ta dogodek je bil zelo pomemben za njeno osebnost od takrat naprej, saj če se to nebi zgodilo, bi bila igriva, lena in površna čarovnica.


Osebnost

Jessie vsakemu izpade zelo samovšečna in samozavestna. Drugo že drži, ampak prvo pa nikakor ne. Ker ji manjka ljudi, na katere bi se lahko zanesla, povsod išče nekoga, ki bi ji prinesel revolucijo. V vsakomur išče starše, saj res potrebuje nekoga, ki bi mu lahko zaupala. Bunkeljska teta je namreč izgubljena v čarovniškem svetu, in kolikor se potrudi, nikoli si ne zapomni kaj je Bradavičarka. Sovraži svoje srednje ime, Caitlin, ki ji ga je podelil oče. Če jo kdo pokliče po njem, je le vprašanje časa, kdaj se bo razjezila nanj. Sicer pa bližnjim prijateljem naroči, naj jo kličejo kar Jess. Jessie tako poskuša biti prfektna, da bi našla nekoga, ki bi bil njen ne glede na vse. A včasih izpade zelo samovšečna, ko izpostavi njeno široko znanje, lepoto in sposobnosti. Vedno je sanjala o zvestem in ljubečem partnerju, s katerim bi preživela celo življenje. Takih je imela veliko kljub svoji starosti, a že po mesecu so iskre izginile. Jessie je tako zaradi osamljenosti začela nagovarjati vsakega, ki ji je prišel nasproti. Vedno poskuša nove stvari, da bi našla nekaj, kar jo osrečuje in bo njen cilj do konca življenja. Trudi se na vse pretege, čeprav nihče ne ve, niti ona, kaj sploh je to. Čeprav se tega nikoli ni zavedala, globoko v sebi močno pogreša starše in jo žalost in praznina poganjata naprej po tem nemogočem življenju. Velikokrat postane depresivna, čeprav ne za dolgo. Takrat jo je najbolje pustiti pri miru, če si pa dober govorec pa jo mogoče potolažiš. Takoj veš, kako se počuti. Če je žalostna je sladoled in se obleče in udobna, a grda oblačila; če je jezna, ponavadi pretepa vzglavnik in se znaša nad njem; in če je vesela, ves čas prepeva divje pesmi in se pretvarja da je na koncertu. Všeč so ji ljudje, ki se ne vtikajo preveč vanjo, a ji pomagajo na noge, ko to potrebuje. Njen krog prijateljev je ogromen, ima jih veliko še celo iz vrtca, a niso več v kontaktih, zdaj ko je na Bradavičarki. Ker je zelo osamljena in izgubljena v življenju, piše dnevnik. Kar nekajkrat je bil ukraden, zato ga zdaj skriva nekam, kjer ga ne bo nihče našel... ali pač? Bomo videli!


Najljubši citat

I try to be


OOC

OOC VZDEVEK: Jess
DRUGI LIKI: /

Jessie Gilbert
Posts : 25
Točke : 511
Poglej uporabnikov profil

Re: Jessie Gilbert, učenka

on Sre Maj 16, 2018 3:31 pm
COMFORT ZONE WORKSHEET


For each question, score from 0-3

0 = hard limit; no tolerance - do not cross this line

1 = soft limit; approach with caution

2 = permitted; use infrequently but without explicit detail

3 = no limit; open to whatever goes; explicit detail

EROTIC CONTENT


MISSIONARY SEX // 2

ORAL SEX // 1

ANAL SEX // 1

INCEST // 1

HUMILIATION // 3

SEX TOY USE // 2

SEX WITH MINORS (CHARACTER ONLY - NOT UNDERAGE MEMBERS!) // 0

RAPE // 0

SEXUAL ASSAULT // 0

FISTING // 3

BLOOD // 3

MENSTRUAL BLOOD // 3

URINE // 3

HOMOSEXUALITY // 2

HETEROSEXUALITY // 3

BISEXUALITY // 3

GROUP SEX // 1

VIOLENT CONTENT


SLAPPING // 3

PIERCING/NEEDLES // 2

PUNCHING // 3

BITING // 2

CUTTING // 1

STABBING // 1

DOMESTIC ABUSE // 1

ANIMAL SACRIFICE // 2

BURNING // 2

SELF-HARM // 1

OTHER SENSITIVE TOPICS


SCENES DEPICTING BULEMIA // 3

... ANOREXIA // 3

SMALL, DARK, CONFINED SPACES // 2

KIDNAPPING // 2

FERTILITY STRUGGLES // 2

DRUG USE // 1

ALCOHOL USE // 2

SUICIDE // 1

TERMINAL ILLNESS // 2

ABORTION/MISCARRIAGE // 2

RACISM // 2

MISOGYNY // 2

MISANDRY // 2

TRANSPHOBIA // 3

HOMOPHOBIA // 3

ADDITIONAL NOTES


WORDS I NEVER WANT TO SEE IN MY THREADS: Hard swearing

ADDITIONAL HARD LIMITS:

ADDITIONAL THINGS TO DISCUSS FIRST: All ranked 1

MY AGREEMENT


> By registering on The greater good, I acknowledge and agree that my limits are not the same as everyone else's.

> I understand that there may be instances where I am offended by reading other people's threads. If this occurs, I understand that it is MY prerogative to stop reading them immediately.

> Under no circumstances will I bash or be angry with another player because their comfort levels are not the same as mine.

> When I agree to write with another player, I will not deliberately cross any hard limits that person has for the duration of our thread.


Claire Blackthorne
Posts : 56
Točke : 712
Poglej uporabnikov profil

Re: Jessie Gilbert, učenka

on Sre Maj 16, 2018 10:18 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja PIHPUFF. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Sponsored content

Re: Jessie Gilbert, učenka

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu