Share
Go down
Emma Thornhill
Posts : 4
Točke : 356
Poglej uporabnikov profil

sound of the ocean waves

on Sob Maj 12, 2018 1:58 pm
Emmo je v življenju najbolj zaznamovala nepojasnjena smrt njenega brata dvojčka. Dve leti je žalovala za njim in se praktično zaprla sama vase, tako da je izgubila tisti dve dragoceni leti, ko bi morala izkusiti čimveč novih stvari in izoblikovati lastno identiteto. Za zadnje leto na Bradavičarki si je torej zadala, da bo izkusila vse radosti življenja in nekako svoje črne misli potisnila na stran. Izstopa njena energija, klepetavost in dober smisel za humor, saj obožuje potegavščine, tako da marsikdaj kakšno ušpiči. Je nekako bolj impulzivne sorte, večkrat nepremišljena in skrajno trmasta. Pod vsem tem pa se še vedno skriva dekle, ki ni prebolelo bratove smrti, ampak je svoje negativne občutke le potlačila nekje v notranjosti. Večkrat jo posledično mučijo nočne more, tako da le ni tako zelo brezskrbne narave, kot si predstavljate.

To je na kratko o njej. Mislim, da je zastavljena precej na široko, tako da se lahko dekle obrne na katerokoli smer. Seveda bom vesela kakršnekoli povezave:) 
thanks joanne!
Jessie Gilbert
Posts : 25
Točke : 511
Poglej uporabnikov profil

Re: sound of the ocean waves

on Sre Maj 16, 2018 9:48 pm
Hej! Nisem prepričana, če lahko to že začnem, glede na to, da še nimam odobreno, tako da če ne smem, se opravičujem.
Sicer pa: Mislim, da bi bili Emma in Jessie lahko dobri prijateljici. Obe se zdita brezskrbni, a globoko v sebi še vedno trpita... Torej, piši mi, kaj praviš!
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu