Share
Go down
Hayden Jade Carter
Posts : 26
Točke : 474
Age : 17
Poglej uporabnikov profil

dancing with the lightning

on Pet Maj 11, 2018 11:21 pm
HAYDEN JADE CARTER
flamboyant - intelligent - ambitious - quidditch - dark magic

Hayden Jade Carter je dekle iz velike in ne preveč bogate družine, v katero je bila posvojena. Njeno otroštvo je bilo sicer polno topline in veselja, a se je v konstantni bitki z mnogimi brati ter sestrami razvila v cinično, hladno, precej samotarsko dekle, ki se zanima za vse prepovedano. Je izjemno ambiciozna, saj si že od nekdaj želi postati poznana in mogočna čarovnica.

Je zasledovalka v quidditch ekipi svojega doma, saj za svojo prvo izbiro - tolkača - ni primerne postave. A to ne pomeni, da jo lahko kdorkoli ustavi, da na treningih včasih ne poseže tudi po kiju, s katerim z največjim veseljem odbija štamfle v soigralce.

JESSIE GILBERT

Hay je morala za kazen eno leto mlajšo Hufflepuffovko učiti letenja, nad čimer ni bila najbolj navdušena. Could become friends, could also not become friends.

- thread 1
"I swear it's easy Jess."

NATALIA MAXIMOVA

Dve pripadnici Slytherina sta bili dodeljeni skupaj v par za magični dvoboj. Slednji je hitro postal zanimiv, saj se nobena od niju ni bila pripravljena podrediti in sprejeti poraza.

- thread 1
"Damn girl, some mad skills you got there."

Jessie Gilbert
Posts : 25
Točke : 511
Poglej uporabnikov profil

Re: dancing with the lightning

on Sre Maj 16, 2018 10:41 pm
Hej! Kaj, če bi z Jessie in Hayden začeli neko zapleteno prijateljsko zgodbo, kako se skregata, pa pobotata, ponovita...? Piši mi!
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu