Share
Go down
Emma Thornhill
Posts : 4
Točke : 356
Poglej uporabnikov profil

Emma Thornhill, učenka

on Pet Maj 11, 2018 8:08 pm
❝emma penelope thornhill ❞
17 - 7. letnik - 25.6.2000

Splošne informacije

Ime: Emma
Priimek: Thornhill
Datum rojstva: 25.6.2000
Starost: 17
Letnik: 7.
Poreklo: mešane krvi
Palica: 32 cm, češnja, kita zmajevega srca

Zgodovina

Pred osemnajstimi leti je čistokrvna rodbina Blythe doživela pravi šok, saj je njihova edina hčerka pobegnila od doma. To je bil med vrstami spoštovanih čistokrvnih družin pravi škandal, saj se je ljubljenka njihovih vrst zapletla z nekom, ki pojma nima da čarovnija sploh obstaja. Skoraj leto dni je čarovnica živela v sožitju z bunkeljni, dokler se ni dogodila tragedija. Njen ljubljeni je nepričakovano umrl, skesana mladenka pa se je vrnila domov. Takrat pa je družina Blythe doživela še en šok več, namreč, mladenka je očitno bila noseča in to ne s samo enim otrokom, čez natanko 9 mesecev je namreč rodila dvojčka. Kljub temu je družina Blythe uspela urediti nov zakon in tako se je rodbina Blythovih povezala s Thornhillovimi. Emmi sicer nikoli ni nič primanjkovalo, z očimom se je vedno dobro razumela, zdelo se je tudi, da je mati sprejela svojo usodo. Sicer med očimom in materjo ni bilo pretiranega izkazovanja naklonjenosti, ni bilo topline, od njiju ni prejemala pretirane ljubezni, ampak ni ji bilo hudega. Imela je svojega brata dvojčka. Zato lahko razumete, kako velik šok je bil za takrat 14 let staro Emmo, ko je brat nepričakovano izginil, čez teden dni pa so ga mrtvega našli naplavljenega na enem izmed bunkeljskih jezer. Zaprla se je sama vase, dve leti žalovala in tako izgubila pomembna leta raziskovanja svoje mladosti. Zato se je za zadnje leto na Bradavičarki odločila, da ga bo izkoristila maksimalno. Da bo ponovno našla samo sebe, začela uživati v mladosti in manj mislila na negativne vidike življenja.

Osebnost

Živahno dekle, ki se je otreslo negativizma v svojem življenju. Po dveh letih žalovanja je lahko ponovno zadihala in postala boljša verzija same sebe. Najverjetneje izstopa prav njena energija, klepetavost in dober smisel za humor. Rada kakšno ušpiči, je namreč mojstrica potegavščin, tako da marsikateri zaposleni na Bradavičarki že obupuje nad njo. Rada je obkrožena z ljudmi, sklepanje zavezništev in prijateljstev ji ni tuje, svojim prijateljem pa je tudi neizmerno zvesta. Njena šibka točka je trmoglavost, saj ko si nekaj vbije v glavo, mora obveljati njena in konec debate. Je impulzivne sorte, zato se lahko tudi hitro razjezi, tako da ji ni priporočljivo stopiti na žulj. Za vso to vihravostjo, toplino, pa se še vedno skriva dekle, ki strašansko pogreša svojega brata dvojčka, ki kljub temu, da si je v glavo vcepila, da je prebolela njegovo smrt, še vedno doživlja nočne more. Zato ne nasedajte njeni brezskrbnosti, ležernosti, saj ima dekle še vedno velike težave, vendar je te potlačila nekje globoko v notranjosti.

Najljubši citat

"I will be."


OOC

OOC VZDEVEK: kath
DRUGI LIKI: -

Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Re: Emma Thornhill, učenka

on Sob Maj 12, 2018 7:00 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja PIHPUFF. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu