Share
Go down
Hayden Jade Carter
Posts : 26
Točke : 474
Age : 17
Poglej uporabnikov profil

Hayden Jade Carter, učenka

on Sre Maj 09, 2018 6:03 pm
❝ Hayden Jade Carter ❞
16 - 6. - 10.3.2002

Splošne informacije

Ime: Hayden Jade
Priimek: Carter
Datum rojstva: 10.3.2002
Starost: 16
Letnik: 6.
Poreklo: čistokrvna
Palica: 33 cm, ebenovina, zmajeva srčna kita, neupogljiva

Videz

Ena prvih značilnosti, ki jih je na Jade nemogoče zgrešiti, je višina. S svojimi 178 centimetri se dviga nad večino svojih sošolk ter se enači z marsikaterim od sošolcev. Druga od njenih značilnih lastnosti je koža temnejše barve, predvsem nenavadna za britansko okolje, kjer je večina barve jogurta.
Ima temno rjave lase in oči barve čokolade, v katerih pa se na vse pretege trudi najti kaj zelene.


Zgodovina

Hayden Jade prihaja iz precej velike družine, kjer pa si vsi otroci med sabo niso v sorodu. Za razliko od nekaterih ostalih, je bila sama v družino Carter posvojena pri le nekaj mesecih in tako ne na svoja biološka starša ne na sirotišnico nima prav nobenih spominov. In si jih niti ne želi imeti. V nasprotju z nekaterimi svojimi sorejniki si staršev ne želi srečati, saj vedno pravi, da če je nista želela takrat, je tudi zdaj ne moreta imeti in s tem je zgodba zanjo zaključena. Ve le, da jo je nekdo pustil na tleh pred samostanom s kratkim sporočilom zataknjenim pod odejo: 'A witch to be.'
Odraščala je v skupnosti polni topline in čeprav ima svoja rejniška starša ter brate in sestre rada, si je vedno želela nečesa drugačnega. Že od nekdaj je sanjala, da bi jo posvojil par, kjer denar ne bi predstavljal problema in za prostor pred televizijo ne bi potrebovala tekmovati s celo vojsko drugih otrok.
A če ji taka usoda v otroštvu ni bila dana to še ni pomenilo, da si je ne more ustavariti v prihodnosti.


Osebnost

Za velik del svoje osebnosti se mora Hayden zahvaliti okolju, v katerem je odraščala. Že od nekdaj je morala tekmovati za pozornost sicer ljubečih staršev in kaj kmalu je začela razvijati bolj in bolj nezaželeno vedenje, saj je tako najlažje pritegnila poglede nase.
Bila je živahen otrok, kar je ostala do danes in z dodatno merico uporništva ter žilice za nekoliko temnejšo stran magije, je njen značaj postal precej strupen. Vsekakor ni tisto tipično pridno in elegantno dekle, ki zna na pamet vsa pravila angleščega bontona pitja čaja; sama dni veliko raje preživlja na igrišču za quidditch.
A morda o njej še največ pove kar palica, ki si jo je izbrala pred vstopom v prvi letnik. Za les ebenovine je značilno, da izbere čarovnike z močnim značajem, ki jih ne moti, če izstopajo iz povprečja. Je individualistična in se v svoji koži dobro počuti ter se odlično znajde z napadalnimi uroki in transfiguracijo. Kot zmajeva srčna kita, ki predstavlja jedro njene kot noč črne palice, je tudi Jade temperamentna in največkrat dela to, kar želi sama in ne tega, kar bi pričakovali drugi. Sposobna je močne magije in pripravljena za uspeh narediti skoraj karkoli, četudi bi to pomenilo, da se mora poslužiti magije, ki je Bradavičarka ne odobrava.


Najljubši citat

I will be

OOC

OOC VZDEVEK: Umbra
DRUGI LIKI: /

Claire Blackthorne
Posts : 56
Točke : 712
Poglej uporabnikov profil

Re: Hayden Jade Carter, učenka

on Sre Maj 09, 2018 6:13 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja SPOLZGAD. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu