Share
Go down
NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Registracija & kako začeti

on Pet Maj 04, 2018 2:27 am

Registracija & kako začeti?
Prvič vstopaš v svet RPG-janja? Potem ne skrbi! Ta tema je namenjena vsem vam, ki bi potrebovali vodenje po magičnem svetu RPG-janja.

I. REGISTRACIJA

Pri registraciji bo forum od tebe zahteval uporabniško ime, ki mora biti sestavljeno iz prvega in zadnjega imena tvojega lika, zahtevalo bo tvoj email in geslo - nič strašnega! Pri uporabniškem imenu (prvo in zadnje ime tvojega lika, na primer: James Gold) uporabljaj ustrezno kapitalizacijo. Če narediš karkšnokoli napako, ne skrbi. To sporoči adminom, ki jo bomo z veseljem odpravili.

Pomembno! Če z drugim članom našega foruma živita pod isto streho ali uporabljata isti računalnik, to sporoči administratorjem. Tako se bomo izgonili zmedi, ki bi sicer lahko nastala zaradi našega sistema o ustvarjanju likov.

II. KAKO ZAČETI?

Čestitamo! Uspešno si se registriral/a. Zdaj prihaja malce težji del, v katerem boš le še bolj užival.

Preden začneš pisati, mora tvoj lik biti sprejet s strani adminov. Ko boš sprejet, ti bomo administratorji odgovorili pod tvojo temo z opisom in tvoje ime bo obarvano v barvo doma ali položaja osebja.

Torej, kako se izogniti napakam in biti sprejet na forum? Svoj lik boš moral opisati, si ga izmisliti in vanj vdahniti življenje. Za ideje lahko pogledaš tudi v TO TEMO, kjer ostali člani iščejo točno določene osebe, s katerimi bi nadvse radi imeli povezave. Za to imamo potrebno kodo, katero moraš skopirati v temo, ki jo boš v TEJ TEMI sam odprl in poimenoval po tvojem liku, nato pa to kodo tudi ustrezno izpolniti. Izpolniti moraš vse, kar zahteva za sprejem. Ko končaš, lahko svojo temo objaviš in počakaš, da si sprejet. Objava nedokončane prijave ali prijave, ki ne ustreza zahtevam, ne bo odobrena, dokler ne bo popravljena.

III. HURA, SPREJET/A SEM! Kaj zdaj? Hitro skoči v FACE-CLAIM, POKLICE in tako dalje ter zavzemi svojo pozicijo. Tako zavaruješ svoj lik - nihče ti ne bo mogel ukrasti tega, kar imaš ti. Za svoj lik moraš izbrati znano osebo* in jo popisati v face-claim temo, da je nihče drug ne more uporabiti.

Predlagamo tudi, da pokukaš v TA FORUM. Tu se ustvarjajo povezave in zgodbe za like. Preberi si kaj o drugih opisih, da boš lažje ugotovil/a, s kom hočeš pisati in kakšno povezavo hočeš imeti. Lahko ustvariš tudi svoj plot-pager. Tako boš lažje zabeležil vse svoje povezave, hkrati pa ti ustvarjanje le tega nudi priložnost, da predstaviš svoj lik in najdeš partnerje za dopisovanje.

Če se zdaj počutiš pripravljenega/pripravljeno, nas pridi pozdravit v klepet, spoznaj ostale člane in predvsem uživaj v pisanju!

* Kot lahko vidiš, ima vsak lik tudi vizualno podobo. Izberi si znano osebo, naj bo to igralec, pevec, igralka, pevka, model, ki bo zastopal obraz tvojega lika. Če ne veš, koga bi izbral, lahko zmeraj povprašaš ostale člane za ideje.

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu