Share
Go down
Spencer Hansson West
Posts : 88
Točke : 957
Age : 26
Location : Bradavičarka
Poglej uporabnikov profil

.. buckle up everybody, it's going to be hell of a ride ..

on Ned Maj 06, 2018 8:46 pm


FRIENDS

Spencer pravih prijateljev nima, oziroma bi le te lahko preštela na prste ene roke. Vendar pa, presenetljivo, zelo hitro naveže prijateljski stik z učenci, saj jim je kot njihova druga mama. Prav tako velikokrat uteho najde v svojih živalih - psu whippetu, po imenu Sky in sovi Thoru. Je pa vedno odprta za nova poznanstva, saj je osamljenost nekaj, s čimer se ne sooča najbolje.

ENEMIES

Sovraštvo je beseda, ki se ji Spencer izogiba. Verjame namreč v slabo karmo, zato si nikakor ne želi nikogar sovražiti, saj je prepričana, da se to slej kot prej vrne. Vseeno pa se na njenem seznamu kar hitro lahko najdejo kakšni neprijetni ljudje, do katerih ima odnos hladnejši, kot je Aljaska pozimi.

LOVERS

Spencer je poročena, zato je njen mož že kar nekaj let edini v njenih očeh. Lagala pa bi, če bi rekla, da je zakon ni začel že počasi dolgočasiti in se je hitro začela ozirati za kakšnimi privlačnimi praktikanti, starejšimi učenci in profesorji, ki pridejo nadomeščati. Ampak zanjo še vedno obstaja meja, ki je ne prestopi, po tihem pa hrepeni po nekom, ki bi ji spet spodnesel tla pod nogami.

POVEZAVE

- none
- none
- none
spencer hansson west
25 | profesorica napojev | mešane krvi | poročena


ODGOVOR:
Koda:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 206px; background-color: #000; padding: 15px; "><div style="width: 180px; font-family: arial; font-size: 10px; line-height: 100%; text-align: justify; background-color: #fff; padding: 10px; border: 3px double #bbb;"><div style="width: 150px; text-align: center; font-family: 'Oswald', sans-serif; font-size: 20px; line-height: 100%; letter-spacing: -1px; color: #000; text-transform: uppercase; padding-bottom: 5px;">NAME & NAME</div>
BLAH REPLY HERE </div></div></center>
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu