Share
Go down
NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Ustvarjanje likov

on Pet Maj 04, 2018 2:05 am

Ustvarjanje likov
Tu se zgodi prava čarovnija! To je kraj, kjer našim likom vdihnemo življenje.

Tu število likov, ki si jih ustvarite, ni omejeno. Vse, kar hočemo, je, da si enako aktiven z vsemi liki, ki jih lastiš.

Za vse, ki ne vedo, kako poteka razvrstitev v domove Bradavičarke: po uspešni registraciji je čas, da izpolniš opis in ga prilepiš v ustrezno temo. Počakaj, da te admini sprejmemo, in šele nato lahko začneš pisati v rpg oddelku. To pomeni, da moraš obiskati TA FORUM. Tu najdeš nadaljna navodila. Našel boš tudi kodo, katero ustrezno izpolniš - ta bo tvoja vstopnica na Bradavičarko in v magičen svet! Ko izpolneš kodo, odpri novo temo, jo poimenuj s prvim in zadnjim imenom svojega lika in objavi svojo aplikacijo. Administratorji te bomo razvrstili v dom, ki se nam zdi najbolj ustrezen osebnosti tvojega lika. Seveda lahko administratorju pišeš, če z izbiro doma nisi zadovoljen. Takrat bo tvoj opis pregledal še nekdo drug in podal svoje mnenje.

Kakšne like/pozicije lahko zavzameš? Sprejemamo tako učence kot tudi profesorje in osebje Bradavičarke. Novost tega foruma? Zdaj si lahko tudi pripravnik!

~ PRIPRAVNIKI so učenci Bradavičarke, ki so že končali prvih sedem let in so že pridobili diplomo, a se odločili podaljšati svoje bivanje na akademiji in se prijaviti v nadaljni študij stopnje II. Pripravniki so tako čarovniki in čarovnice, ki so se odločili svoja pripravništva opraviti kar na Bradavičarki, in se dodatno poglobiti v študij dveh/treh predmetov. Poleg dveh ali treh predmetov, za katere si se odločil specializirati, še vedno nadaljuješ s študijem nekaterih drugih predmetov, ki so prav tako poljubni. Pripravniki, čeprav še vedno zavezani in stanujoč v domovih, ne morejo pridobivati točk, se prijaviti v quidditch ekipe ter občasno opravljajo dolžnosti predstavnikov, kot so nočno patruljiranje hodnikov ter skrb za ostale, mlajše učence. Pripravniki obiskujejo osmi oziroma deveti letnik.

Kot vidiš, ti ta forum ponuja oblicio možnosti! Tudi zate se kaj najde. Uživaj v svojem prebivanju na Bradavičarki, akademiji za čarovnike in čarovnice.

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu