Share
Go down
Jane Evans
Admin
Posts : 112
Točke : 1007
Age : 16
Poglej uporabnikov profil

Jane Evans, pripravnica

on Ned Maj 06, 2018 4:12 am
❝ Jane Nova Evans ❞
19 - 9. letnik - 01.01.1999

Splošne informacije

Ime: Jane
Priimek: Evans
Datum rojstva: 01.01.1999
Starost: 19
Letnik: 9. letnik
Poreklo: neznano
Palica: 35cm, črni oreh, žvandrova repna koščica v prahu, neupogljiva

Videz

Jane je visoko dekle z izrazito postavo peščene ure. Njen pas je neverjetno ozek, trebuh sploščen, boki široki in zadnjica, noge ter prsi napete. Svetli, rahlo valoviti lasje ji segajo čez sredino hrbta, čeprav ji še zdaj ni jasno, zakaj si jih pušča tako dolge, ko pa ji skrb za njih in nasplošno dolžina gre tako zelo na živce. Njen obraz je ovalne oblike, ima ostro čeljust, ljubek, majhen nosek, polne ustnice in oblikovane obrvi ter par modro-zelenih, velikih oči. Njeno levo lice krasita dve piki, zaradi katerih je ni mogoče zgrešiti. Čeprav je njeno spodnje perilo vedno zelo zapeljivo in drzno, je njen splošni stil oblačenja zelo podoben fantovskemu. Neoprijete kavbojke, prevelika kratka majica ali hoodie - ko le ni oblečena v šolsko uniformo. Pod oblekami pa se tu pa tam skriva kakšno presenečenje; kot dva vzporedna uhana na spodnjem delu hrtba.

Predmeti

Specializacija: čarobni napoji, transfiguracija, uroki
ostali predmeti: obrambra proti mračnim silam, botanika, zgodovina čarovništva, nega magičnih bitij

Zgodovina

Zgodovina tega dekleta je ovita v meglo. Nekaj minut pred svojo smrtjo jo je v sirotišnico pri rosnih treh letih prinesla ženska, ki je trdila, da je njena babica. Dekletce so zamotili, medtem ko je babica izpolnjevala papirje, ko se je ta nenadoma prijela za srce in se zrušila po tleh. Njeno srce se je pri priči ustavilo in dekle je ostalo tam.

Ko je pri sedmih letih Jane ugotovila, da se okoli nje dogajajo čudne stvari, ko je jezna, žalostna ali kako drugače razburjena, je do svojega enajstega leta prišla do sklepa, da mora biti drugačna od vseh teh otrok okoli nje. In ko jo je nekdo vendarle prišel iskat, se ni čudila. Vzela je svoje stvari in tiho sledila moškemu v predolgem plašču, ki jo je odpeljal na Bradavičarko.

Tam se je prvič počutila domače in sproščeno. Čeprav se je vsako poletje morala vrniti v sirotišnico, je to le povečalo njeno strast do njenega pravega življenja, sveta, kamor spada. V šoli ji je šlo odlično. Bila je ena izmed bistrih glavic, zmeraj en korak pred vsemi, in ker ni prav veliko govorila, je postala črna ovca. Brez prijateljev ji je družbo delala čarovnija. In knjige ter šport. Ko se je, tokrat že osmo leto, vrnila sem, je vedela, da je letos vse drugače in da bo prej ko slej morala v širni svet.

Osebnost

Jane je dekle z veliko domišljije, ki rada verjame v nemogoče, vendar hkrati stoji trdno na tleh. Ljudi velikokrat šokira, saj zna njen govor biti direkten in svoboden ter neomejen. Njen način govora je lahko šokanten, a zelo zanimiv. Lahko bi ji rekli drzna, a pravzaprav le na stvari gleda iz drugega zornega kota. Najljubše ji je poglabljanje v knjige ali eksperimente, ki bi ji ponudile več znanja, kot ga sicer že ima, saj je njena lakota po znanju nepotešljiva. Je nepredvidljiv človek, a človek, v katerega lahko položiš zaupanje, ki te nikoli ne bo pustil na cilju. Vdana je beseda. Jane je bistro dekle, ponavadi vedno en korak pred vsemi, s hitrimi reakcijami in dobrimi odločitvami, tudi pod stresom. Zato se je tudi prijavila na izbor quidditch ekipe in bila uspešna pri pridobitvi naziva ''branilec''. Ne glede na vse pa Jane vedno strmi k boljšemu in ima velika pričakovanja, tako od sebe, kot od sveta. Velikokrat se čudi dolžna stvari narediti čisto sama, saj drugim ne popolnoma zaupa, da bi lahko to delo naredili tako dobro kot ona.

Po drugi strani je to dekle, ki veliko ve, a ne prav veliko o sebi. O tem, s kje prihaja in kdo je, ne ve nič. Mogoče se zato včasih spopada z eksistencialno krizo, ki jo je že velikokrat pahnila v sunkovite, nenadne in ekstremne odločitve, kot menjava videza, uhani na nepredvidljivih mestih in sam stil oblačenja. Kar se tiče svoje prihodnosti, nima odgovora. Zato je mogoče tu še dve leti, da zopet najde tisto enajstletno deklico v sebi, ki je našla svojo pravo pot.

Najljubši citat

"I could be"

OOC

OOC VZDEVEK: Coco
DRUGI LIKI: /

NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Re: Jane Evans, pripravnica

on Ned Maj 06, 2018 4:16 am


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja DRZNVRAAN. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu