Share
Go down
Claire Blackthorne
Posts : 56
Točke : 712
Poglej uporabnikov profil

Claire Blackthorne, učenka

on Sob Maj 05, 2018 9:42 pm
❝ Claire Katherine Blackthorne ❞
15 - 5. letnik - 1. 4. 2003

Splošne informacije

Ime: Claire
Priimek: Blackthorne
Datum rojstva: 1. 4. 2003
Starost: 15
Letnik: 5.
Poreklo: čistokrvna
Palica: 30cm, vrba, feniksovo pero

Zgodovina

Edinka čistokrvne družine Blackthorne je tudi edina črna ovca. Vse odkar je bila rdečelaska sposobna hoditi in govoriti so imeli starši od nje visoka pričakovanja. Imela je privatnega učitelja glasbe, še pred šolo se je morala naučiti leteti, mama in oče pa sta jo ob vsaki priliki razvajala z dragimi oblačili in stvarmi, ki si jih je želela. Do dneva, ko je prejela pismo se ji v življenju ni zgodilo nič prelomnega. Družinska posest na severu Škotske je bila dobro zavarovana že več sto let, tako pred bunkeljni kot tudi čarovniki. Ker so jo vsega učili doma se sploh ni imela priložnosti družiti z vrstniki, zato je bila v prvem letniku med tistimi bolj sramežljivimi.

Osebnost

Zvesta, marljiva, nasmejana. Claire je že od prvega letnika odločena, da bo najboljša v vsem. Vsak konec leta se s svojimi ocenami kosa z najboljšimi v razredu, takoj v drugem letniku se je prijavila za quidditch ekipo svojega doma, v kateri še zdaj sodeluje, v prostem času pa, v primeru da imajo težave, rada pomaga mlajšim v domu. Čeprav prihaja iz družine čistokrvnih čarovnikov, ki se po svetu nosijo kot najbolj pomembni, je ona prijazna in spoštljiva do vseh.

Najljubši citat

"I will be"


OOC

OOC VZDEVEK: Aqua
DRUGI LIKI: /

NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Re: Claire Blackthorne, učenka

on Sob Maj 05, 2018 11:28 pm


the greater good

accepted

Čestitamo! Tvoj lik je bil sprejet na forum. Tvoj dom predstavlja SPOLZGAD. Preden začneš pisati, te naprošam, da se spomniš popisati v temo face-claim in, če si igralec, igralka quidditcha, semle. Popis je obvezen, saj tako zaščitiš svoj lik v celoti. Če tega ne storiš, administratorji ne odgovarjamo za krajo avatarja. Hvala & dobrodošel, dobrodošla na HP forumu the greater good. Želimo ti obilo zabave!


Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu