Share
Go down
NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Zmožnosti & posebna bitja

on Pet Maj 04, 2018 4:16 am

Posebnosti
Ker vsi ne morejo biti vse in ker na svetu obstajajo tudi navadni smrtniki, je izbor sposobnosti močno omejen. Administratorji smo ustvarili sistem, po katerem bomo zasluženim članom uslišali želje po drugačnosti. Sistem je pravičen in čist, ter si ga lahko ogledate na koncu tega posta. Po trenutnem sistemu vaš prvi lik ne more zavzeti kakšnih sposobnosti (vsaj na začetku ne - razen, če brez tega vaš lik ne more obstajati), temveč bo te sposobnosti lahko imel/a kasneje ali drugi lik. Po čem je to določeno, spodaj.

POSEBNA BITJA

Pol-veela, goblin, velikan, volkodlak, metamorf in mnogo drugih bitij so redke kombinacije s čarovniki in vsi ne morejo biti vse, zato smo administratorji izbor omejili. Za prevzem sposobnosti se lahko prijaviš, kot smo prej opisali. Močne želje lahko vseeno romajo na ZS administratorjem, ki bomo željo sprejeli ali jo zavrnili.

SPOSOBNOSTI

Nekateri čarovniki in čarovnice so izjemno nadarjeni. Lahko se spremenijo v žival ali celo v kos pohištva! Ampak takšne spretnosti zahtevajo nadarjenost in trdo delo. Med sposobnosti spadajo še: legilimency, occlumency, parselmouths, seers, wandless magic, itd. Z nekaterimi si rojen, nekatere pa si prislužiš.

Takšne sposobnosti torej zahtevajo potrpežljivost in spretnost. Ne moreš si jih kar izbrati. Moraš si jih prislužiti! Takšne in drugačne sposobnosti si lahko zaslužiš z redno aktivnostjo, spoštovanjem pravil in dosegom določenega nivoja (višji nivo pomeni boljšo, spretnejšo sposobnost), določenega takole:

> Začetnik 300+ TOČK

> Novinec 500+ T

> Učenec 800+ T

> Učitelj 1000+ T

> Elita 2000+ T

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu