Share
Go down
NPC
Admin
Posts : 53
Točke : 718
Location : Nowhere and everywhere
Poglej uporabnikov profilhttp://thegreatergood.slovenianforum.com

Pravila obnašanja

on Pet Maj 04, 2018 12:47 am

Pravila obnašanja

Pridržujemo si pravico do spreminjanja pravil. O možnih spremembah boste vnaprej obveščeni. Kakršnakoli vprašanja, ki se vam poredijo, lahko naslovite na enega izmed administratorjev ali moderatorjev.

~ Spoštovanje! Najpomembnejše pravilo je medsebojno spoštovanje. Kakršnikoli spori med tabo in drugim članom foruma naj ostanejo privatni - ne razpravljaj jih javno ali vmešavaj v tvoj problem tudi druge člane, katerih se jih ne tiče. Vsekakor se glede spora lahko obrneš na administratorje ali moderatorje, če sam/a le tega ne moreš rešiti. Javnim prepirom in sporom bo sledila primerna kazen. Kazni si lahko ogledaš v temi "Kršitve & kazni".

~ Primerna vsebina; razlike v letih so lahko tudi večje in zaradi morebitnih mladoletnih članov vas naprošamo, da povezave in poste, ki bi lahko vsebovali občutljivo vsebino, označiš temu primerno na začetku posta. Med občutljivo vsebino spada: nasilje, spolnost, preklinjanje ali kakšne druge sporne vsebine.

~ Grafika; velikost avatarjev je določena s strani adminov in se zna tudi spreminjati. Zaenkrat je to 000x000, podpisi pa naj ne bodo širši od 500px.

~ Objave; vsi poznamo izraz ''spamming'' in nikomur ni všeč. Da se temu izognemo, se izogibaj objavi za objavo ali ponavljanju vsebine.

~ Oglaševanje; Na forumu imamo poseben kotiček za oglaševanje in samo tam je to tudi dovoljeno. Tvoj forum ali kakšen drug, ki ti je pri srcu, lahko oglašuješ tako, da se prvo kot prvo pozanimaš pri administratorjih, ki ti bodo odobrili to dejanje, in ga šele potem izvedeš. V zameno, seveda, se naš forum oglašuje na tvojem. Odkritju o kakršnemkoli drugačnem načinu oglaševanja kjerkoli drugje na forumu, vključno v privatnih sporočilih, bo sledil nespremenljiv in takojšnji izbris s foruma.

~ Plagiatorstvo; vse, kar tu vidite, je last foruma, in kopiranje česarkoli je prepovedano.

Posledice kršitev teh in drugih pravil foruma si lahko ogledate v temi Kršitve & kazni.

Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu